Întrebări frecvente

1. Unde se ține Târgul Mâinilor Dibace?

Târgul se ține într-un spațiu privat aflat chiar vis-a-vis de restaurantul Fabricii de Bere din Timișoara, pe strada Ștefan cel Mare. (Fostul restaurant Spagetti Incident)

2. Voi participa la târg. Îmi dați voi o măsuță pe care să-mi pun exponatele?

Nu. Rugăm participantii sa vină cu o măsuță și/sau panou pentru exponatele lor. De asemenea,  recomand tuturor să aibă și ceva fluturași/carți de vizită cu datele de contact: sigur vor fi persoane interesate de ce faceți, ar fi fain să poată da de voi și după târg.

3. Percepeți vreo taxă de participare/ înscriere/ intrare?

Nu percepem nici un fel de taxă, pentru ca nu vrem ca participanții să fie selectați în funcție de grosimea buzunarului, ci în funcție de valoarea creațiilor lor. Apreciem, totuși, donațiile, că ne agităm destul de mult cu organizarea târgului 😉

4. Cum se ajunge la Stanciova? Ce distanță e de la Timișoara până acolo? Asigurați transportul/mâncarea?

Nu putem asigura nici transportul, nici mâncarea pentru a doua zi de târg/socializare/workshopuri la Stanciova. Avem încredere, însă, în puterea de auto-organizare a oamenilor când își doresc ceva: sigur vor exista locuri libere în mașini!

Distanța de la Timișoara la Stanciova este de 40 km.

Dacă aveți mașină, mergeți la Recaș, apoi cotiți (când vedeți indicatorul) spre Stanciova, la stânga. Veți trece de cramele Recaș, urcând un deal, apoi -după ce treceți dealul- veți avea senzația că ați trecut în altă lume. Urmați șoseaua până în vale. Înainte de dealul unde se află satul Herneacova e un indicator care arată, din nou, spre Stanciova: urmați-l. De acolo mai sunt 6 km.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: